>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент "Інгульця" заявив, що в українському футболі є клуби, які "живуть на контрабанді"

Олександр Поворознюк прагне з клубом досягти рівня "Динамо" і "Шахтаря".

Президент "Інгульця" заявив, що в українському футболі є клуби, які "живуть на контрабанді"
Александр Поворознюк
Фото: facebook.com/fcingulets

Президент клубу Першої ліги "Інгульця" Олександр Поворознюк у шоу "Бомбардир" розповів про відмінності фінансування його клубу і деяких інших клубів Професіональної футбольної ліги.

"Інгулець" - це моє дітище. Рано чи пізно ми вийдемо на рівень "Динамо" і "Шахтаря". Поганий той солдат, який не хоче стати генералом. Будемо до цього йти повільно, але впевнено. Ми витрачаємо гроші на футбол, заробляємо їх цими руками і цими мізками. Ми їх не крадемо. У ПФЛ є клуби, які на контрабанді живуть", - відверто зізнався Поворознюк.

При цьому президент "Інгульця" побоюється за життєздатність деяких клубів.

"А сьогодні, не дай Боже, президент наш Зеленський закриє кордони - і все. Що буде з цими клубами? А зараз у них зарплати роздуті.

Відразу хотів би сказати, що це не "Минай", це точно. Поважаю цей футбольний клуб. Хочу побажати, щоб вони "тріснули" "Динамо" в півфіналі Кубка і зробили те, що зробив "Інгулець". Але вони все одно будуть другими", - пишається досягненням свого клубу його президент.

Нагадаємо, рік тому "Інгулець" на стадії півфіналу виграв у "Зорі" (2:1) і вийшов у фінал турніру.

Крім того, Поворознюк розповів, що в "Русі" цікавилися, як по-білому платити футболістам.

"Два тижні тому Гриша (президент "Руху" Григорій Козловський, - прим. LB.ua) дзвонив мені і питав, як зарплату по-білому платити футболістам, щоб бухгалтерію показувати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram