>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ПФЛ готова подати в суд на президента "Руху" за некоректні висловлювання

Відверте інтерв'ю Григорія Козловського не залишилося непоміченим в середовищі об'єднання професійних футбольних клубів України.

ПФЛ готова подати в суд на президента "Руху" за некоректні висловлювання
Григорий Козловский
Фото: isport.ua

Професійна футбольна ліга України готова судитися з президентом львівського "Руху" Григорієм Козловським за некоректні висловлювання щодо ПФЛ в інтерв'ю YouTube-каналу "Вацко Live" 20 квітня. Про це повідомляє офіційний сайт ПФЛ.

Зокрема, керівник "Руху" зізнався, що клубу не подобається і він не гратиме м'ячами Select Brillant Super FIFA Quality Pro, обізвавши їх "летючими презервативами", які, на думку Козловського, коли "влучає взимку в голову - може відірвати голову чи ногу зламати".

Тим самим клуб, на думку ПФЛ, порушив щонайменше регламент змагань, затверджений 26 червня 2019 року рішенням Конференції ПФЛ і КДК УАФ.

При цьому в Лізі зазначили, що, за договором зі спонсором, на кожен клуб ПФЛ виділить протягом трьох сезонів по 100 м'ячів Select вартістю 100 євро.

На думку ПФЛ, висловлювання президента "Руху" є недостовірною інформацією та демонстративною неповагою до УАФ, ПФЛ, а також колег з інших футбольних клубів, тобто відвертим порушенням одного з основних принципів Fair Play.

На цій підставі ПФЛ залишає за собою право, в разі не спростування офіційною особою ФК "Рух" Львів недостовірної інформації, поданої у згаданому інтерв'ю, зобов'язати здійснити такі дії за відповідним рішенням суду.

Додамо, що ПФЛ організовує чемпіонати України в Першій і Другій лігах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram