>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

В українському футболі назріває конфлікт: УПЛ не прийняла заявку "Карпат" щодо Смалійчука

Львів'яни порушили регламент щодо висунення на пост президента ліги.

В українському футболі назріває конфлікт: УПЛ не прийняла заявку "Карпат" щодо Смалійчука
Олег Смалийчук
Фото: fckarpaty.com

Виконавчий директор Української Прем'єр-ліги Євген Дикий заявив, що організація розглядатиме заявку Карпат про висунення Олега Смалійчука на пост президента ліги. Про це спортивний функціонер заявив в інтерв'ю "Футбол NEWS".

Дикий зазначив, що був порушений дедлайн подачі заявок.

"Відповідно до вимог нашого статуту, за десять днів до дати проведення виборів, які в нас поки заплановані на 27 квітня, закінчується термін подачі заявок. Тобто всі клуби та всі бажаючі учасники УПЛ повинні були висунути свої кандидатури до п'ятниці, 17 квітня", – повідомив Дикий.

"Тому в нас є порушення подачі такої заявки. Ми її отримали тільки сьогодні та не можемо прийняти до розгляду. Це буде порушення нашого статуту. Офіційно і в установлений строк нам подали тільки одну заявку – від Олександра Шевченка", – уточнив виконавчий директор УПЛ.

Зазначимо, що вибори нового президента УПЛ призначені на 27 квітня, але, ймовірно, вони не відбудуться через продовження карантину на всій території України до 11 травня. Нагадаємо, що вибори повинні проходити тільки в очному режимі.

Додамо, що кандидатуру Шевченка висунули клуби "Десна" і "Львів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram