>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суперник Ломаченка розгнівався через від'їзд українця на батьківщину

Теофімо Лопес очікував, коли Ломаченко і його команда погодяться битися.

Суперник Ломаченка розгнівався через від'їзд українця на батьківщину
Василий Ломаченко и Теофимо Лопес
Фото: instagram.com/lomus_official

Американський чемпіон світу за версією IBF у легкій вазі Теофімо Лопес (15-1, 12 КО) негативно висловився щодо передчасного від'їзду зі США володаря титулів WBA, WBC і WBO Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

"Ми чекали, коли Ломаченко і його команда погодяться битися. Я думаю, що деякі моменти в переговорах дуже дратували Василя. Він хотів більше грошей, більший відсоток від гонорару і так далі. Переговори йшли непросто, а тепер сталася ця ситуація. Очевидно, що вони відправили Ломаченка додому, в Україну. Чесно, я не знаю. я просто розчарований через це все і ставлення Василя до справи", - цитує Лопеса ESPN.

"Я намагаюся влаштовувати такі поєдинки для уболівальників. Якщо чесно, ми не збираємося чекати цього хлопця. Ми дали йому все, чого він потребував і хотів. Тепер він скаржиться щодо проведення бою в Нью-Йорку. Ломаченко хоче битися в Лас-Вегасі або Калі (Колумбія, - прим. LB.ua). Це дратує. Я не збираюся сидіти, як качка, і просто чекати його. Зрозуміло, я вже давно говорив про те, що планую перейти в першу напівсередню вагу. Я досі про це думаю. Мене стримує від цього тільки бій з Ломаченком. Якщо ми не поб'ємося, то це не моя вина. Зараз настали тяжкі часи, оскільки незрозуміло, як все складеться ", - зазначив американець.

Повідомлялося, що можливе перенесення бою між спортсменами ще не узгоджене. Спочатку бій був запланований на 30 травня в Нью-Йорку на арені "Медісон Сквер Гарден".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram