>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лунін розповів, у кого в "Реалі" найсильніший удар

"З "Реала" це - Бейл, у нього "змія" летить"

Андрей Лунин
Фото: EPA/UPG
Андрей Лунин

21-річний голкіпер збірної України, чий контракт належить мадридському "Реалу", розповів, у кого з футболістів "бланкос" найсильніший удар.

"З "Реала" це - Бейл. У нього "змія" летить.

У Вальверде сильний удар, у Каземіро - гармата. Багато футболістів, насправді", - повідомив Лунін в інтерв'ю.

Крім того, українець зізнався, що в "Реалі" дали завдання за пів року вивчити мову.

"По-іспанськи розмовляє нормально. В "Реалі" мені сказали, щоб я за пів року підтягнув мову, щоб я міг висловлюватися, розуміти. Мені дали вчителів. 6 місяців раз на тиждень займався по 2 години з ним, ще 2 години сам. Це було дуже складно, я в принципі не розумів мови. До переїзду в Іспанію я 3 місяці вчив англійську, щоб хоч якимись знаннями володіти, щоб було якесь спілкування. А іспанська зовсім інша, речення по-іншому будуються. Вони кажуть набагато швидше.

Перші 2 місяці голова аж кипіла. Я не розумів, думав, що не вивчу. Мені обіцяли, що на збори візьмуть цього вчителя, щоб він мені на тренуваннях підказував, перекладав. В останній день перед вильотом мені сказали, що він не їде, щоб я звикав. Я злякався, але нічого, поїхав, нормально.

Мені ще трохи пощастило. Навас (Кейлор Навас - голкіпер, який пізніше перейшов в ПСЖ, - прим. LB.ua) в цей момент почав вивчати англійську. Ми з ним домовилися, кожен день по чуть-чуть розмовляли. Він мені все говорив іспанською, а я йому англійською. Я слухав іспанська, він слухав англійська. За збори трохи підтягнув мову ", - зазначив Лунін.

У другій половині поточного сезону Лунін захищає кольори клубу Сегунди - "Ов'єдо" на правах оренди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram