>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Усик заявив, що він прийде до Чісори на бій "з любов'ю"

Український супертяж дав ексклюзивне інтерв'ю.

Усик заявив, що він прийде до Чісори на бій "з любов'ю"
Александр Усик и Дерек Чисора
Фото: boxingscene.com

Колишній абсолютний чемпіон світу в крузервейті Олександр Усик (17-0, 13 КО) дав інтерв'ю після пресконференції, приуроченій до його бою проти британця Дерека Чісори.

"Як мене звати? Мене звуть Олександр. Олександр - по-російськи, Олександр - по-українськи, мені більше подобається Олександр", - цитує українця ТВ-Канал vRINGe VISION.

"Щодо Чісори, не бачив ніякої слабкості в суперника, не бачив ніякої швидкості. Мені просто потрібен цей бій. Буду боксувати, виконувати все, що я роблю, і мене не цікавить, з якими намірами він до мене прийде. Я прийду до нього з любов'ю", - запевнив Олександр.

Також Усик висловив зацікавленість у перемозі чемпіона світу за трьома версіями Ентоні Джошуа над Кубратом Пулєвим.

"Хочу, щоб Джошуа переміг Пулєва. Я не був здивований результатом бою Ф'юрі і Вайлдера, все по поєдинку до цього йшло. Ф'юрі був більш заведений, а Вайлдер був не у своїй тарілці.

Мені Ф'юрі симпатичний, як він поводиться. Багато хто бачить у ньому дурня, але я знаю, що все це заплановано. Якщо він вважає, що може перемогти мене із зав'язаною рукою за спиною, то я можу закрити собі око, зав'язати одну руку собі за спину і ще нехай хтось мене тримає за ногу".

Крім того, олімпійський чемпіон Лондона-2012 розповів про свої спаринги з Володимиром Кличком.

"У мене абсолютно хороші відносини з обома братами Кличками. Навіть пару днів назад бачився з Віталієм, а з Володимиром говорив по телефону. Вони дають мені поради, а Вова навіть приїжджає в мій тренувальний табір і спарингує зі мною. Він досить коректний хлопець, він виконує те, що потрібно мені і тренується зі мною", - зазначив Усик.

Зазначимо, що переможець бою Усик - Чісора зможе в майбутньому розраховувати на зустріч з Джошуа. Українець раніше зізнався, що хоче в подальшому провести поєдинок з Джошуа.

Нагадаємо, бій Усика і Чісори відбудеться 23 травня в Лондоні. Українець спробує зміцнити свої позиції в хевівейті після перемоги над Чазз Уізерспун у дебютному поєдинку в дивізіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram