>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Чемпіона світу та Європи з плавання в рідному Рівному змушують платити за басейн і не пускають до нього тренера

З Михайлом Романчуком склалася парадоксальна ситуація.

Чемпіона світу та Європи з плавання в рідному Рівному змушують платити за басейн і не пускають до нього тренера
Михаил Романчук
Фото: Facebook.com Николай Моторный

Батько українського чемпіона світу-2018 у китайському Гуанчжоу і Європи-2017 в Копенгагені на короткій воді, дворазового чемпіона Європи-2018 у Глазго і дворазового срібного призера чемпіонату світу (2017 і 2019) з плавання Михайла Романчука у своєму Facebook розповів про доволі сумну історію щодо тренувань сина в рідному місті Рівне.

Учорашній випадок або ситуація в нашому басейні "Авангард" яскраве підтвердження того, що в Україні не знають своїх спортсменів.

Басейн належить приватному ВУЗу і тренування там коштують 120 гривень за годину і ні про якого Михайла Романчука - чемпіона світу і чемпіона Європи - там ніхто не знає.

Син уже проплатив за дві години тренування 240 гривень, а тренера не пустили. Потрібно було заплатити стільки ж, щоб Міша міг тренуватися зі своїм тренером. А ситуація дійсно парадоксальна тільки в тому, що керівництво басейну має своїх фахівців і, очевидно, "значно професійніших", аніж заслужений тренер України Петро Нагірний.

Був змушений зробити цей пост у Facebook. Можливо, прочитає хтось із спортивних керівників області або директор ОШВСМ, в яких слова чомусь розходяться з ділом", - пише Романчук-старший.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram