>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Директор каналів "Футбол 1/2" звинуватив ТВ-групу 1+1 у протиправних діях

Олександр Денисов прокоментував показ матчів УПЛ на каналах групи 1+1.

Директор каналів "Футбол 1/2" звинуватив ТВ-групу 1+1 у протиправних діях
Александр Денисов
Фото: footballua.tv

Директор каналів "Футбол 1/2" Олександр Денисов заявив, що показ матчів Української прем'єр-ліги на каналах групи 1+1 здійснюється незаконно, повідомляє sportarena.com.

За його словами, трансляції матчів на телеканалах 2+2 і УНІАН здійснюються незаконно, через що ТК "Футбол" не буде обмінюватися відеофрагментами поєдинків з колегами з 2+2.

"Ми не можемо показати фрагменти всіх матчів туру, тому що з нинішнього сезону ми більше не обмінюємося відеофрагментами чемпіонату України з нашими колегами з 2+2. Ніякого конфлікту між нами немає. Все просто - на наступні три сезони телеканали "Футбол" придбали права на показ матчів у Прем'єр-ліги. За це проголосувало більшість клубів, ми стали офіційними телетрансляторами УПЛ", - цитує Денисова видання.

За словами генерального директора, телеканали групи 1+1 придбали права на показ матчів УПЛ, оминаючи тендер.

"Ситуація у наших колег інша. Вони придбали права в обхід тендеру, безпосередньо з клубами. Згідно з регламентними нормами УПЛ, показ цих матчів на каналах наших колег здійснюється незаконно. Відповідно, ми не можемо здійснювати обмін нашого ліцензійного відео на неліцензійне", - зазначив Денисов.

Додамо, з групою телеканалів 1+1 укладено контракти у "Динамо", "Зорі", СК "Дніпро-1", "Десни" і "Карпат" - інші сім клубів транслюють свої домашні матчі на телеканалах "Футбол 1/2".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram