>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Лідери збірної Мексики провели ніч з елітними повіями перед ЧС-2018, - ЗМІ

Третина складу національної команди відзначила закінчення підготовки до Чемпіонату світу в Росії

Лідери збірної Мексики провели ніч з елітними повіями перед ЧС-2018, - ЗМІ
Фото: EPA/UPG

Футболісти національної збірної Мексики потрапили в скандал напередодні старту Чемпіонату світу-2018.

Перед далекою дорогою в Росію гравці збірної Мексики вирішили трохи розслабитися і влаштували грандіозну вечірку з нагоди закінчення підготовки до Чемпіонату світу-2018.

Як повідомляє tn.com.ar з посиланням на TVNotas, як мінімум 8 членів мексиканської команди винайняли будинок, куди запросили 30 елітних повій, а сама вечірка тривала добу.

За даними видання, в гульках брали участь Гільєрмо Очоа, Карлос Сальседо, Ектор Еррера, Хесус Гальярдо, Джонатан і Джовані Дос Сантос, Рауль Хіменес і Марко Фабіан.

"Вони приїхали в будинок у Лас-Ломасі приблизно о пів на одинадцяту ночі і відмінно провели час з музикою, алкоголем, іграми і жінками. У них був відгул, дівчата і дружини з ними не приїхали", - пише джерело.

Зазначимо, Мексика виступить на ЧС-2018 у групі F, де зустрінеться з Німеччиною (17 червня), Південною Кореєю (23 червня) і Швецією (27 червня).

Додамо, гаслом збірної Мексики на ЧС-2018 є "Зроблено в Мексиці! Зроблено для перемоги!".

Нагадаємо, головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахім Льов заборонив своїм гравцям під час Чемпіонату світу в Росії займатися сексом, надуживати алкоголем і користуватися соціальними мережами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram