>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Поліція затримала підозрюваного в спробі підкупу футболістів у Львові (оновлено)

25-річний житель Києва передав по $1 тис. 4 гравцям молодіжного складу одного з львівських клубів за програш.

Поліція затримала підозрюваного в спробі підкупу футболістів у Львові (оновлено)
Фото: stockworld.com.ua

Поліція затримала підозрюваного в спробі підкупу за 4 тис. доларів гравців молодіжного складу футбольного клубу у Львові.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

"Зловмисник, 25-річний житель Києва, передав чотирьом гравцям молодіжного складу одного з львівських футбольних клубів 4 тисячі доларів США за програш в матчі з молодіжним складом іншого українського футбольного клубу, який відбудеться на початку травня у Львові", - йдеться в повідомленні.

Повна сума, яку повинні були отримати спортсмени, становила десять тисяч доларів США.

Підозрюваному повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 369-3 (протиправний вплив на результати офіційних спортивних змагань) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Оновлення. Єдиний львівський футбольний клуб, чиї молодіжні збірні беруть участь в Українській прем'єр-лізі, - це ФК "Карпати", зазначає ZAXID.NET. На офіційному сайті ФК "Карпати" сказано, що за день до матчу "Динамо" - "Карпати" в чемпіонаті серед гравців до 19 років невідомий надіслав повідомлення одному з гравців "левів". Він пропонував програти матч, інакше арбітр покаже дві червоні картки.

"В аферу зловмисник намагався втягнути відразу п'ятьох футболістів "Карпат". А за день до гри призначив зустріч, приніс гроші і заохочував бонусами, зокрема тисячу доларів для того, хто "заробить" пенальті у свої ворота", - йдеться на сайті ФК "Карпати".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram