>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України стала третьою в естафеті на етапі Кубка світу з біатлону

"Бронза" на рахунку Варвинець, Абрамової, Семенова і Підручного.

Збірна України в неділю взяла третє місце в змішаній естафеті (2*6 км і 2*7,5 км) на етапі Кубка світу з біатлону у фінському Контіолахті.

Ірина Варвинець, Ольга Абрамова, Сергій Семенов і Дмитро Підручний пробігли дистанцію за годину 12 хвилин і 1 секунду, поступившись переможцям - збірній Франції - трохи більш ніж на 27 секунд. Друге місце із 16 секундами попереду українців завоювала німецька збірна.

Напередодні 25-річний Підручний поскаржився, що йому не подобається виступати в Контіолахті: "Не дуже люблю цей стадіон, тут не відчувається атмосфера Кубка світу, людей мало. В основному росіяни, п'яні! Хоча траса тут добре підготовлена, багато снігу".

Контіолахті цього року отримав передостанній етап Кубка світу замість Тюмені.

Зазначимо, що цього ж дня в естонському місті Отепяа в рамках кубка IBU (слабший біатлонний чемпіонат) збірна України в складі Юлії Журавок, Віти Семеренко, Руслана Ткаленка і Андрія Доценка також стала третьою на такій самій дистанції. Їхній результат - 1 година 24 хвилини і 46 секунд. Перемогу здобула збірна Норвегії, яка на 21 секунду випередила на фініші суперників з Франції і на 26 секунд - українців.

Етап в Отепяа був заключним у рамках кубка IBU цього сезону. Учасники Кубка світу проведуть ще один.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram