>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України виграла в Білорусі у відборі до Євро-2016

Відзначилися Кравець, Ярмоленко і Коноплянка.

Збірна України виграла гру проти Білорусі у відборі до Євро-2016 з рахунком 3:1. Матч проходив у суботу на стадіоні "Арена Львів".

Збірна України провела дуже сильний перший тайм, забивши три голи. На сьомій хвилині в контратаці, розпочатій воротарем Андрієм П'ятовим, відзначився Артем Кравець. На 30-й хвилині простріл В'ячеслава Шевчука з лівого флангу замкнув Андрій Ярмоленко, а на 40-й Євген Коноплянка реалізував пенальті, призначений за порушення проти Кравця.

Однак після перерви українська збірна, яка повністю домінувала в першому таймі, напевне розслабилася, що вилилося в пропущений м'яч. На 61-й хвилині захисник Євген Хачереді у своєму штрафному збив Сергія Корніленка, і той сам реалізував одинадцятиметровий удар. Втім, після цього українці взяли ситуацію під свій контроль і більше не дозволяли створити серйозної загрози для воріт П'ятова.

Тож після семи матчів в активі збірної України - 15 очок (п'ять перемог, дві поразки). Головні суперники України за вихід з групи G - Словаччина й Іспанія - до моменту написання замітки свого матчу ще не зіграли.

Наступний матч збірна проведе зі Словаччиною у вівторок в Жиліні. У ньому не зіграє Денис Гармаш, який заробив червону картку (спочатку гравець отримав жовту за розмови з арбітром, а під кінець матчу спробував намалювати пенальті).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram