>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

За судовим переслідуванням "Барси" стоїть "Реал", - каталонський президент

Мадрид ініціював "справу Неймара"

За судовим переслідуванням "Барси" стоїть "Реал", - каталонський президент
Фото: EPA/UPG

Боси "Барселони" підозрюють, що за "справою Неймара" стоїть "Реал". Таку думку висловив президент клубу Хосеп Марія Бартомеу після того, як йому висунули звинувачення у приховування податків (2,8 млн євро) під час трансферу Неймара.

"Головне питання полягає в тому, що взагалі відбувається. У Неймара було лише дві пропозиції - від "Реала" і "Барселони". Ще рік тому все було добре, але несподівано виник позов про присвоєння грошей під час операції щодо Неймара. Можливо, комусь не сподобалося, що у нього все добре в "Барселоні". Зараз він знову демонструє високий рівень, і з'являється нове звинувачення. Не кажу, що саме "Реал" стоїть за всім цим, але у Неймара було дві пропозиції...

Я бачу тут і спортивне, і політичне підґрунтя, але ми продовжимо працювати, щоб розібратися у причинах того, що відбувається. "Барселона" не скоювала жодних злочинів і не збирається", - цитує Бартомеу Goal.com.

Нагадаємо, минулого року прокурор Хосе Перальс звернувся до суду з проханням розслідувати приховування "Барселоною" та її екс-президентом Сандро Роселем 9,1 мільйона євро від іспанського казначейства під час оформлення переходу Неймара до каталонців. Після цього суддя Пабло Рос висунув клубу обвинувачення у шахрайстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram