>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Юнацькі збірні Росії базуватимуться в Криму

У Бахчисараї пройшов турнір під егідою РФС

Юнацькі збірні Росії базуватимуться в Криму
Фото: EPA/UPG

РФС приміряється до Криму. Так юніорські збірні Росії готуватимуться до ігор в Алушті та Гурзуфі. Про це розповів відомий російський футбольний функціонер Валерій Четверик (працював у "КАМАЗі", ЦСКА, "Крилах Рад"):

"Разом з керівником кримської федерації футболу Миколою Гостьовим створюємо центр підготовки резерву. Називається "Футбол - дітям Криму". Нас підтримали Толстих та Колосков. У травні на матчі Нічний хокейної ліги я підійшов до Путіна. Президент Росії теж все схвалив.

За останні місяці об'їздив там всі стадіони і бази - від Керчі до Армянська. Умови для зборів чудові, сотні футбольних полів. Які, до біса, Туреччина з Кіпром? Краще в Крим! Вже домовилися, що в Гурзуфі та Алушті готуватимуться юнацькі збірні Росії U-19 і U-14. А в Бахчисараї 1 червня провели турнір серед ветеранів пам'яті Миколи Озерова".

Нагадаємо, раніше ухвалено рішення про закриття всіх кримських футбольних клубів, які грали в чемпіонатах України. На їх місці з'явилися нові команди: СК ЧФ, "Алхаїр" (обидва - Севастополь), "Скіф" (Сімферополь), "Океан" (Керч) і "Перлина" (Ялта).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram