ГоловнаСуспільствоВійна

Ворог у день жалоби знову вдарив по Кривому Рогу, є постраждалі (оновлено)

За останніми даними, постраждало 9 людей. Також пошкоджено інфраструктуру.

Ворог у день жалоби знову вдарив по Кривому Рогу, є постраждалі (оновлено)
Фото: телеграм / Сергій Лисак

Ворог у день жалоби знову вдарив по Кривому Рогу, повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. За даними станом на 14:31, кількість поранених зросла до дев'яти. 

Оновлено, 41:31.  Вибуховою хвилею та уламками у Кривому Розі пошкоджені понад 230 авто. Рятувальники провели роботу, аби потрощені машини не зайнялися.Понівечені й СТО, адмінбудівлі, профтех. Кількість постраждалих зросла до дев’яти. 46-річній жінці надали меддопомогу на місці. Її стан задовільний.

“Коли Кривий Ріг у жалобі, ворог знову атакує. І вкотре цілить по цивільним... У місті пошкоджені інфраструктура та авто. Також сталося займання”, – написав Лисак. 

У місті понівечений гаражний кооператив, 12 авто. Вибиті вікна у готелі. 

Спершу було відомо про трьох поранених, а потім Сергій Лисак уточнив, що у Кривому Розі постраждали п'ятеро людей. Четверо чоловіків – 29, 41, 44 та 60 років. У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Серед потерпілих і 54-річна жінка. Вона буде оговтуватися вдома. Також постраждали 64-річний та 29-річний чоловіки. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. А ще 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно. 

Інформацію щодо того, яких збитків завдав ворог, уточнюють.

Нагадаємо, у понеділок увечері російська армія вдарила по готелю в Кривому Розі. Загинули 4 людини. Пошукові роботи завершили. 28 серпня було оголошено днем жалоби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram