ГоловнаСуспільствоВійна

Росія завдала ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі, є постраждалі (оновлено)

Відомо про руйнування кількох поверхів. 

Росія завдала ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі, є постраждалі (оновлено)
Фото: Сергій Лисак

Сьогодні надвечір російська армія завдала ракетного удару по місту Дніпро. Влучання прийшлося по дев'ятиповерхівці.

Оновлення. Станом на 20:40, кількість постраждалих збільшилась до 9. Попередньо двоє людей не виходять на звʼязок. Пошуково-рятувальна операція триває.

Оновлення. Станом на 20:00 за інформацією Сергія Лисака, кількість постраждалих збільшилася до 6, серед них 7-місячне немовля. У дівчини отруєння продуктами горіння. 

Троє місцевих у важкому стані. Це жінки 27 та 30 років і 29-річний чоловік. Інші – середні.

У багатоповерхівці понівечені чотири поверхи. Там у квартирах ймовірно заблоковані люди. Як і у автівках навколо місця ракетної атаки. В одному з під'їздів потрощеного будинку сталося займання.

Оновлення. Станом на 19:55 відомо, що 1 людина загинула, кількість поранених збільшилась до 5, — МВС.

У міністерстві повідомляють, що жертв може бути більше. Рятувальники розбирають завали. Одного з поранених врятували з автомобіля: його засипало частинами понівеченого будинку.

Оновлення. Як повідомляє президент України Володимир Зеленський, відомо про трьох постраждалих. Рятувальники, медики, усі служби вже на місці й надають усю необхідну допомогу. 

Про це повідомив очільник ОВА Сергій Лисак. 

"Внаслідок ракетної атаки на Дніпро пошкоджена дев'ятиповерхівка. Там руйнування кількох поверхів. Попередньо, є поранені", — ідеться у повідомленні.

Доповнення. За даними Суспільного, ДСНС та поліція розгортают рятувальну операцію на місці ракетної атаки по Дніпру. У місті перекрили рух вулицями, що розташовані поруч з місцем удару. Також призупинили роботу електротранспорту.

За попередніми даними, У житловому будинку зруйнован 4 поверхи, п'ятий - пошкоджений.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram