ГоловнаСуспільствоВійна

Підлітки з ТОТ України проходитимуть військові навчання у РФ, — спротив

Росія готує українських дітей до участі в бойових діях.

Підлітки з ТОТ України проходитимуть військові навчання у РФ, — спротив
Фото: ЦНС

Понад дві з половиною тисяч дітей віком від 13 до 17 років з тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей повинні пройти військовий вишкіл у Волгоградській області РФ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У ЦНС зазначають, що в РФ влітку минулого року почали активно відкривати так звані військово-спортивні  центри "Воїн", у котрих готують підлітків при досягненні повноліття до участі у бойових діях.

"Відбір на такі навчання місцеві колаборанти здійснюють самостійно. Насамперед звертають увагу на фізичний розвиток дитини і тоді активно беруться до психологічно обробки майбутнього вояки. Відомо що філії таких військових таборів окупанти відкрили і на ТОТ України. До прикладу, відкриттям такого центру на окупованій Луганщині займався особисто директор організації "Воїн" Олександр Зайцев", — ідеться у повідомленні. 

  • Тепер окрім залучення дітей до виробництва зброї, окупанти ще й готуватимуть малолітніх до ймовірного виконання бойових завдань. 
  • Росіяни почали мілітаризацію окупованої частини Запорізької області. Окупанти заставляють школярів виготовляти дрони, а Мелітополь перетворили на полігон для випробовувань БпЛА.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram