ГоловнаСуспільствоВійна

РФ вдарила по Херсону безпілотниками і обстрілювала область. Поранені 16 людей

Серед поранених – четверо дітей. 

РФ вдарила по Херсону безпілотниками і обстрілювала область. Поранені 16 людей
Обстріл Херсона
Фото: Херсонська обласна прокуратура в Telegran

Протягом доби росіяни здійснили 82 обстріли Херсонської області, випустивши 356 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БпЛА та авіації. 16 людей поранені, серед них четверо – діти.

По Херсону ворог випустив 36 снарядів. Над деокупованою частиною області сили ППО збили шість безпілотників "Shahed", повідомив голова ОВА Олександр Прокудін повідомив у Telegram.

"російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; об'єкт критичної інфраструктури та заклад професійно-технічної освіти у Херсонському районі; дошкільний навчальний заклад, медичну установу, поштове відділення та човнову станцію у Херсоні", – йдеться у повідомленні. 

В обласній прокуратурі додали, що розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Наслідки обстрілу Херсона
Фото: Херсонська обласна прокуратура в Telegram
Наслідки обстрілу Херсона

"За даними слідства, 19 грудня 2023 року близько 22:00 збройні сили рф, здійснили обстріл цивільної інфрастуктури Херсона безпілотними літальними апаратами", – йдеться у повідомленні. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram