ГоловнаСуспільствоЖиття

​Правоохоронець із Одеси разом із спільником організовували незаконні переправлення чоловіків за кордон

Наразі їм повідомили про підозри.

​Правоохоронець із Одеси разом із спільником організовували незаконні переправлення чоловіків за кордон

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру правоохоронцю з Одеси та його спільнику, які за гроші організовували переправлення військовозобов’язаних чоловіків через кордон.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

"Фігуранти шукали «клієнтів» через соцмережі. За 4,5 тисячі доларів США з однієї людини вони обіцяли організувати безперешкодний перетин кордону поза межами прикордонних пунктів пропуску в Одеській області. 23 жовтня 2023 року ДБР спільно з Нацполіцією затримали правоохоронця та його спільника під час передачі оплати за «послугу» від двох замовників. Наразі встановлюється точна кількість осіб, які встигли скористатися схемою", - йдеться в повідомленні.

Затриманим повідомлено про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон (ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу). Санкція статті передбачає покарання до 9 років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжного заходу.

Фото: ДБР

Нагадаємо, раніше працівники ДБР затримали в Одеській області правоохоронця, якого підозрюють в організації незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон. За інформацією правоохоронців, він робив це на підставі підроблених довідок про непридатність до військової служби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram