ГоловнаСуспільствоВійна

Росія вчетверте поспіль атакувала Хмельниччину, у Славуті зафіксовані пошкодження

Постраждали 16 людей.

Росія вчетверте поспіль атакувала Хмельниччину, у Славуті зафіксовані пошкодження
Ілюстративне фото
Фото: Сили оборони Півдня

Росіяни знову атакували вночі Хмельницьку область дронами-камікадзе Shahed-136 - вчетверте поспіль. Про це повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, внаслідок падіння уламків в Шепетівському районі області постраждав об'єкт критичної інфраструктури. Також вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби.

“Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями. Працюють усі відповідні служби”, - зазначив Тюрін. 

За словами мера Славути, що знаходиться у Шепетівському районі, на території громади зафіксовані численні пошкодження. Навчальний процес в освітніх закладах зупинили. 

"Всі служби вже працюють, тепло, газ і воду ми будемо надавати. Допомагайте літнім людям, дітям, дотримуйтесь безпечних умов. Надається допомога людям, що постраждали", — сказав у зверненні Василь Сидор.

Оновлення. За даними ДСНС, у Славуті на Нетішині внаслідок обстрілу пошкоджено пожежно-рятувальні частини. Крім того, пошкоджена будівля поліції, 11 багатоповерхових будинків та 9 приватних.

Нагадаємо, зранку Генштаб повідомив про збиття усіх 11 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131, які вночі атакували Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram