ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Києва спростувала інформацію про суїциди підлітків у столиці

Правоохоронці підкреслили, що такі повідомлення "можуть бути поширені з метою привернення уваги та збільшення кількості читачів відповідних ресурсів".

Поліція Києва спростувала інформацію про суїциди підлітків у столиці
Фото: dnipro.tv

Поліція Києва відреагувала на появу в телеграм-каналах інформації про начебто скоєння неповнолітніми декількох самогубств у різних районах столиці.

Відповідну заяву оприлюднили на сторінках поліції в соцмережах.

"Поліція Києва закликає не поширювати недостовірну інформацію, що стосується кримінальних подій та правопорушень, аби не вводити в оману читачів ваших ресурсів, а також не сприяти поширенню фейкової інформації у новинах... Поліція Києва спростовує цю інформацію", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці підкреслили, що такі повідомлення "можуть бути поширені з метою привернення уваги та збільшення кількості читачів відповідних ресурсів". Також вони викликають панічні настрої у людей.

Нагадаємо, спочатку нині з'явилася інформація, що на Оболоні чоловік начебто вистрибнув з 13-го поверху. Опісля - що хлопець вистрибнув з вікна 11-го поверху в районі ринку «Юність».

Цього місяця у Києві 12-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки. Столичні рятувальники не дали чоловікові зістрибнути з "Моста закоханих".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram