ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни скинули чотири авіабомби на Берислав, троє загиблих (оновлено)

Попередньо троє людей дістали поранення. 

Росіяни скинули чотири авіабомби на Берислав, троє загиблих (оновлено)

Сьогодні близько десятої ранку росіяни скинули чотири керовані авіабомби на місто Берислав Херсонської області.

Про це повідомив у Telegram голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його словами, одна з авіабомб влучила у будівлю житлово-експлуатаційної контори. Ще одна авіабомба знищила житловий будинок.

Станом на 17:02 кількість жертв зросла з двох до трьох, повідомив Прокудін.

"На жаль, стало відомо про смерть 55-річного чоловіка, який потрапив під удар ворожої авіації у Бериславі. Лікарі боролися за його життя зранку, але поранення виявилися надто тяжкими", – зазначив він. 

Загалом російський авіаудар по місту забрав життя трьох людей, ще одна жінка перебуває у лікарні. 

Оновлено 12:14За інформацією Прокудіна, через російський авіаудар по ЖЕКу у Бериславі загинули двоє людей. Травми несумісні з життям отримав 73-річний чоловік та 70-річна жінка. На момент ворожого удару вони перебували у приміщенні. 

Ще двоє людей поранені. 55-річний чоловік знаходиться у вкрай тяжкому стані. У нього перелом плеча, поранення грудної клітки та живота. Також до лікарні доставили 59-річну жінку з травмами спини та ніг.

Оновлено 11:47. За інформацією Херсонської обласної прокуратури, російські військові завдали авіаудару керованими авіабомбами, ймовірно, з СУ-34. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, ще троє цивільних людей травмовані. Під завалами можуть знаходитися люди. Станом на 11:04 обстріл тривав.

Нагадаємо, за добу 24 вересня противник здійснив 87 обстрілів по території Херсонської області, випустивши 497 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди. Загинули дві людини, 11 дістали поранення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram