ГоловнаСуспільствоВійна

Росіяни випустили три групи ракет по Україні та провели другу хвилю атаки (оновлено)

Повітряні сили закликали перебувати в укриттях. 

Росіяни випустили три групи ракет по Україні та провели другу хвилю атаки (оновлено)
Ілюстративне фото
Фото: тг-канал Цаплієнка

Російська армія за ніч і ранній ранок 21 вересня влаштувала дві хвилі ракетної атаки на Україну. Друга хвиля почалася о 7:04 – менше ніж через пів години після оголошення відбою після першої.

Станом на 7:21, за даними Повітряних сил, група ракет рухалася з Чернігівської в сторону Київської області. Також була загроза для Кіровоградської та Черкаської областей. 

Мер Києва Віталій Кличко попереджав, що можлива нова атака на місто. Повітряні сили підтвердили загрозу для Київської області і закликали бути в укриттях. 

Згодом загроза поширилася на західні області, в центральних оголосили відбій близько 8 години. 

До другої хвилі атаки російська армія випустила три групи ракет по Україні. Повітряні сили попередили про запуск із літаків Ту-95 МС.

Перша повітряна тривога оголошена по всіх областях. За даними Повітряних сил, ракети загрожують багатьом регіонам, зокрема Сумській, Чернігівській областях, Черкаській.

Друга група ракет рухалася з Чернігівської у бік Київської. Також загроза для Дніпропетровської та Кіровоградської областей. Дані постійно оновлюються – їх можна відслідковувати в офіційному Telegram Повітряних сил. 

"Загроза для Кіровоградської, Черкаської та Вінницької областей. Крилаті ракети прямують у напрямку Вінниччини!" – зазначили військові.

Згодом загроза поширилися на західні регіони. Вибухи лунали в Хмельницькій області, Черкасах, Львівській області, Рівному. До того на півночі і сході – в Києві та Харкові. 

Близько 6:40 оголосили відбій першої тривоги по країні. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram