ГоловнаСуспільствоВійна

У Хмельницькому вибухи пошкодили виші, багатоповерхівки, поранено двох осіб (оновлення)

Також знищено майже пів тисячі вікон і балконів, пошкоджено частину техніки, один приватний транспортний засіб. 

У Хмельницькому вибухи пошкодили виші, багатоповерхівки, поранено двох осіб (оновлення)
Фото: Одеса офіційно

У Хмельницькому зранку 18 лютого пролунали вибухи.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив керівник Хмельницької ОВА Сергій Гамалі, а згодом - і міський голова Хмельницького.

За словами керівника Миколаївської ОВА Віталія Кіма, раніше дві "незрозумілі цілі" залишили Миколаївщину на північному заході й попрямували на захід держави.

Згодом Кім зазначив, що військові відкрили рахунок збитих ракет.

Оновлення 11.40. Міський голова Хмельницького Олександр Симчишин в етері телемарафону повідомив, що в місті через ворожі обстріли зазнали пошкоджень три навчальні заклади та близько 10 багатоповерхових житлових будинків.

За словами Симчишина, також знищено майже пів тисячі вікон і балконів, пошкоджено частину техніки, один приватний транспортний засіб. 

Двоє людей отримали незначні поранення.

Міський голова додав, що світло, тепло та воду в деяких мікрорайонах Хмельницького відключили, проте зараз потроху відновлюють.

Оновлення 9.18. Як повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак, Росія використовує тактичну авіацію, зокрема в повітряному просторі окупованих територій, і запускає ракети. 

Нагадаємо, протягом доби 17 лютого рашисти завдали по Україні 10 ракетних та 29 авіаційних ударів. Здійснили 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram