ГоловнаСуспільствоВійна

Через ворожі обстріли на Миколаївщині горіли склади із зерном, підприємство і будинок

Пожежі сталися внаслідок влучання боєприпасів та їхніх уламків.

Через ворожі обстріли на Миколаївщині горіли склади із зерном, підприємство і будинок

Минулої доби в Миколаївській області через обстріли російських військових сталося чотири пожежі – горіли склади із зерном, підприємство та житловий будинок.

Про це повідомляє у Facebook ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

“За минулу добу на території Миколаївської області зареєстровано чотири пожежі в результаті влучення боєприпасів та їх уламків. Так, вранці 4 вересня, після ворожого обстрілу горіли складські приміщення наземного зберігання зерна на території зерноскладу у місті Вознесенськ (пожежу ліквідовано на площі 100 кв. м)”, – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що ворог поцілив по селищу Березнегувате, де зайнялися складські приміщення одного з місцевих підприємств.

“Нічний масований обстріл по Миколаєву теж мав свої наслідки. Російські окупанти в черговий раз “звільнили” одне з підприємств міста від вже пошкодженого складського приміщення. Рятувальників сповістили про руйнування будівлі з подальшим горінням”, – повідомили в ДСНС. Вдень загарбники снарядами зруйнували та спалили житловий будинок у смт Первомайське Миколаївського району.

Нагадаємо, учора військові РФ вдарили по Очакову Миколаївської області. Через обстріл був зруйнований елеватор та знищено декілька тисяч тонн зерна, пошкоджені приватні будинки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram