ГоловнаСуспільствоВійна

Головний прикордонник України привітав росіян з "дном мракобєсія"

Він нагадав, що росія тепер є автором нової ідеології – "рашизму".

Головний прикордонник України привітав росіян з "дном мракобєсія"
Сергей Дейнеко
Фото: Lb.ua

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко у понеділок, 9 травня, привітав мешканців росії з "дном мракобєсія".

Про це Дейнеко написав на своїй сторінці у Facebook.

"В кацапстані психоз пабєдобєсія триває. Де тільки можливо, намотані георгіївські стрічки. Розмальовані нові символи агресії. Знову "дєди воєвалі" і "можем повторіть". Замовчування внеску інших в перемогу над нацизмом, як і причетність нємитой до розв’язання найкривавішої війни. Парад "військових" з нелюдським обличчям, здатних лише воювати з мирним населенням та красти мікрохвильовки і пралки", - написав Дейнеко.

Він нагадав, що росія тепер є автором нової ідеології – "рашизму", що гірший за "нацизм". "Друга армія у світі" під час агресії проти України стала посміховиськом для всієї планети.

"За такі заслуги вітаємо русню з дном мракобєсія", - зазначив Дейнеко.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський 9 травня заявив, що 24 лютого Росія почала наступ – "наступ на ті самі граблі, на які наступає нога кожного окупанта, який приходить на нашу землю". Зеленський зауважив, що Путін повторює жахливі злочини гітлерівського режиму, наслідує нацистську філософію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram