ГоловнаСуспільствоВійна

Українські десантники знищили ворожий мотострілецький підрозділ із Томська

Солдати цієї військової частини постійно брали участь у міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.

Українські десантники знищили ворожий мотострілецький підрозділ із Томська
Фото: Facebook/Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України

Українські десантники нещодавно в районі інтенсивних боїв знищили бронегрупу підрозділу 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади з м. Томськ.

Про це повідомили на сторінці Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

У командуванні додали - підрозділи цієї військової частини постійно брали участь у міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.

"Цього дня під час бою з мужніми українськими воїнами чимало "асвабадітелей" згоріли в полум’ї знищених бойових машин. І тільки деяких вдалося ідентифікувати за наявними документами", - розповіли військові.

До прикладу, під час огляду виявлено особисті речі молодшого сержанта Саккузієва Кайрата Муханмадієвича з Оренбурга. "Наявні документи дають нам зрозуміти про його недовгу військову кар’єру. Саме фах снайпера, навідника-командира танка та закінчення інтенсивних курсів за програмою виживання при Вольському військовому інституті матеріального забезпечення йому вже ніколи не знадобляться", - резюмували в Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Мабуть, ніхто з елітної мотострілецької бригади з Томська не розраховував на такий розвиток подій. Вони зіткнулись із сильною, професійною та нещадною відсіччю підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України. І тепер цей ворог назавжди залишиться лежати в полях нашої священної землі", - наголосили українські військові.

Нагадаємо, в Генштабі ЗСУ оприлюднили оновлені дані про втрати Росії у війні: країна-агресор уже втратила 20 800 солдатів, 802 танки і 319 літаків/гелікоптерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram