ГоловнаСуспільствоВійна

Резніков закликав громадян на тимчасово захоплених територіях позбавляти ворога тилової підтримки

Громадяни можуть знищувати тилові колони, які йдуть за бронетехнікою. 

Настав час посилити тиск на ворога, який втратив ініціативу, і перейти до тотального опору. Росія вже визнає свої втрати у війні проти України, і це відбувається завдяки героїзму захисників і захисниць та бійцям інформаційного фронту. 

Про це міністр оборони України Олексій Резніков написав у Facebook

"Звертаюся до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях. З вашою допомогою наша армія швидше здолає і вижене окупантів. Треба позбавити російські війська тилової підтримки. Не чіпайте танки. Тільки, якщо дуже хочеться. Знищуйте тилові колони. Вони йдуть за колонами з бронетехнікою", – закликав він.

Фото: Facebook Олексій Резніков

Резніков додав, що якщо ворог залишиться без палива, боєкомплекту, їжі, інженерної та ремонтної підтримки, він стане безпорадним.

"Мисливці. Єгері. Лісники. Ви знаєте кожну стежку і кожен ярок у вашому краї. Це ваш час. Ворог повинен відчути, що кожен крок без запрошення по українській землі може стати для нього останнім", – зазначив міністр.

Нагадаємо, станом на 18 годину від початку цієї доби до 30 бойових ворожих літаків порушили повітряний простір України, переважно з боку Білорусі. Вони бомбардували цивільне населення.

З 24 лютого Росія випустила по Україні більш ніж 180 ракет. Авіаудару було завдано увечері поблизу будівлі Південного вокзалу в Києві, де в цей час відбувався евакуаційний рейс жінок та дітей. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram