ГоловнаСуспільствоВійна

Завдяки інформації мешканців ЗСУ на Чернігівщині знищили ешелон з паливом для окупантів, - Геращенко

Завдяки цьому вдалося зупинити просування агресора з Києва на схід України.

Завдяки інформації мешканців ЗСУ на Чернігівщині знищили ешелон з паливом для окупантів, - Геращенко
Фото: Макс Левин

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що на Чернігівщині українські артилеристи знищили ешелон з паливом для російської армії.

На своїй Telegram-сторінці Геращенко написав, що вранці 26 лютого на станцію Низківка Корюківського району з РФ прийшов "ешелон із соляркою для колон російських військ, які наступали з напрямку Чернігів-Суми".

"Місцеві жителі дали цю інформацію через соціальні мережі в ЗСУ. По станції відпрацювали наші артилеристи та підірвали ешелон із більш ніж 3000 палива для армії окупантів! Очевидці повідомляють, що на місці станції - море вогню!" - розповів радник міністра МВС.

Геращенко наголосив, що завдяки цьому вдалося зупинити просування противника.

"Залишилось знищити Гостомельське угруповання супротивника – і агресора буде відкинуто від столиці", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, в Генштабі ЗСУ повідомили про суттєві втрати російських окупантів: протягом доби російський агресор втратив три Су-30 СМ, 11 вертольотів, два Су-25, два Іл-76 МД, колону техніки та ешелон з пальним.

В акваторії Чорного моря українські військові збили російський винищувач. Зенітний ракетний підрозділ Повітряних сил ЗСУ знищив російський винищувач Су-30 СМ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram