ГоловнаСуспільствоЖиття

Які жіночі футболки ми любимо носити найбільше?

Футболки – це незамінний елемент базового жіночого гардероба. Вони дають можливість створювати модні образи у різноманітних стилях: від sport і sport-casual до casual та навіть semi-formal. Головне правило базової футболки – це максимально простий крій та нейтральний колір (чорний, сірий, бежевий, білий), щоб була можливість створити якнайбільше сетів. Величезний попит на цей предмет жіночого (і, звісно, чоловічого) гардероба мотивує дизайнерів вигадувати все нові й нові моделі та фасони. Про те, як не розгубитися серед численних пропозицій і вибрати стовідсотково актуальні футболки, поговоримо у цій статті.

Які жіночі футболки зараз у тренді?

Мегапопулярними надалі залишаються жіночі футболки оверсайз. Вони здатні чудово доповнити образ як з джинсами mom або skinny, так і з більш вишуканими брюками чинос, і навіть зі спідницею-олівцем. Можна обрати класичний дизайн футболки, а можна знайти цікавіші моделі, прикрашені стразами, вишивкою, мереживом тощо. Якщо ваш гардероб складається переважно з одягу у стилі casual і ви не прив’язані до ділового стилю, можна підшукати варіанти жіночих футболок з цікавими принтами, як-от надзвичайно популярним у цьому сезоні tie-dye, моделі з оригінальними малюнками спереду або ззаду. Такі футболки гарантовано урізноманітнять ваш образ. Щоб не перенавантажувати аутфіт, зробіть футболку з яскравим малюнком або принтом головним акцентом. Так, наприклад, бренд Карл Лагерфельд пропонує якісні футболки з цікавим і водночас лаконічним дизайном, які можна одягати навіть на роботу. Тож якщо вам хочеться додати родзинку у свій діловий образ, футболка від цього бренду – це те, що вам потрібно.  

Не втрачає своєї актуальності й одвічна класика, а саме футболки поло. Вони стильно поєднуються з джинсами mom і брюками чинос, а також із шортами та спідницями міні. Такі образи можна доповнити білими кедами або лоферами (лофери підійдуть для комплектів з брюками та джинсами). Якщо ви не знаєте, де можна придбати якісну футболку поло, рекомендуємо звернути увагу на бренд Lacoste на answear.ua: тут якість бренду поєднується з приємною ціною від ритейлера.

Як носити білу футболку, щоб мати стильний вигляд?

Біла футболка – це та річ, яка попри масу нових моделей та варіантів, що їх щороку презентують дизайнери, залишається незмінно популярною. Це й не дивно, адже саме з білою футболкою лаконічного дизайну ви зможете створити максимальну кількість стильних та модних образів. Найбільш класичним варіантом є комбінація білої футболки та синіх джинсів. Але завжди можна піти далі та створити монолук, поєднавши білу футболку, білі джинси або легкі штани вільного крою, і кеди або мокасини того ж кольору. Також біла футболка чудово доповнить офісно-ділові образи у стилі smart-casual. Просто одягніть білу футболку прямого крою з діловим брючним костюмом, а із взуття візьміть білі кеди або класичні лофери, оксфорди або дербі. Цікаво також виглядає поєднання білої футболки, спідниці-олівця (чорного або яскравішого кольору) і туфель-човників на шпильці. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram