ГоловнаСуспільствоПодії

Голова Комітету арбітрів Федерації футболу України потрапив у ДТП

За кермом авто, яке спричинило ДТП, ймовірно, був депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін.

Фото: Чесно

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 23 серпня в Дарницькому районі Києва, постраждали шість осіб, серед них – голова Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі.потрапив у ДТП.

Про це повідомляє ІА "Центр новин"

За інформацією ЗМІ, водій автомобіля Audi зіткнувся з автомобілем Ford, після чого перший транспортний засіб наїхав на автомобіль Daewoo. За непідтвердженою інформацією, за кермом знаходився нардеп IX скликання від "Слуги народу" Олександр Трухін.

"Лучано Лучі й Роман Лишень перебувають в одній із київських лікарень. Внаслідок ДТП вони на певний час втратили свідомість. Після госпіталізації їм обом зробили операції, у даний момент вони перебувають у свідомості, загрози їхньому життю не існує. Отримані травми можна характеризувати як середньої тяжкості", – повідомила прес-служба Асоціації УАФ.

У УАФ повідомили, що 71-річний Лучі і його помічник Лишень перебували в машині Ford. Автомобіль стояв на перехресті, зупинившись на червоне світло світлофора, коли в нього врізалася інша машина.

Нагадаємо, минулого місяця народний депутат Олександр Юрченко потрапив у ДТП у Львові. Нардеп виїжджав з платної парковки в центрі міста і вдарив авто, що стояло в заторі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram