ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У Київській області заборонили проведення концертів і дискотек

Також заборонені банкети та розважальні програми в закладах харчування. 

У Київській області заборонили проведення концертів і дискотек
Фото: КОДА

У Київській області заборонили проведення дискотек, концертів і банкетів на період карантину. Відповідне рішення ухвалено обласною комісією ТЕБ і НС.

Заборонено проведення концертів, крім тих, які проводяться закладами культури у власних приміщеннях і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності, повідомили на сторінці Київської обласної державної адміністрації у Facebook.

Також заборонили проведення дискотек і роботу нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля – ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо. Заборону встановлено на час дії карантину. Самі ці заклади можуть працювати, але без розважальних програм і банкетів.

"Ситуація із захворюванням на коронавірус в області з кожним днем стає все гострішою. На сьогодні вже 6554 лабораторно підтверджені випадки захворювання. Лише за добу виявлено 95 нових випадків. Тому я вкотре закликаю жителів Київщини бути відповідальними", - наголосив голова Київської ОДА Василь Володін.

Нагадаємо, що вчора оновили поділ на карантинні зони - він набуде чинності з 14 вересня. До помаранчевого рівня віднесли Ірпінь, Фастів, Києво-Святошинський і Яготинський райони Київщини. Також уперше "помаранчевим" став Київ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram