ГоловнаСуспільствоЖиття

Ремонт квартир під ключ - готове житло швидко і якісно

Ремонт квартир під ключ - готове житло швидко і якісно
Фото: decostyle.ru

Під час покупки житлової нерухомості кожен зіштовхується з проблемою його облаштування. Сьогодні новобудови в Одесі створюються за інноваційними технологіями, що дозволяє будівельним компаніям здавати в експлуатацію об'єкти високої якості, що відповідають європейським і світовим стандартам.

Готова квартира в будинку або житловому комплексі вимагає проведення ремонтних робіт, щоб мешканці змогли в неї в'їхати і проживати з комфортом, не піклуючись про додаткові незручності. 

Ремонт квартир під ключ https://premier-odessa.com.ua/remont-kvartir - це комплексне вирішення питання благоустрою вашого нового житла. Компанія пропонує скористатися новою послугою, яка дозволить заощадити час і кошти на підготовку простору до повноцінного використання.

Придбання нерухомості в новобудові - вигідне вкладення коштів. Це гарантія надійності на довгі роки, а також перспектива успішного інвестування. Ремонт купленої квартири в новому будинку нерідко вимагає додаткових витрат часу, адже покупцям необхідно звертатися до фахівців, розробляти проєкт майбутнього простору, турбуватися про забезпечення необхідними матеріалами, чекати закінчення проведення робіт.

Ми пропонуємо вирішити дане питання в короткі терміни і за вигідною вартості. Компанія "Прем'єр" надає своїм клієнтам пакети необхідних послуг:

• Стартовий (що включає здійснення демонтажних, електромонтажних, сантехнічних робіт, установку магістралі для кондиціонера, монтаж статі, малярні роботи, прибирання та вивезення сміття);

• Оптимальний (що включає додатково чистові малярні роботи, поклейку шпалер, укладання плитки, ламінату, теплої підлоги, установка міжкімнатних дверей, санфаянса, електрофурнітури і освітлювальних приладів);

• Максимальний (що включає додатково установку кондиціонерів, виготовлення кухні під замовлення, дизайн штор, підбір і установку аксесуарів для ванної);

• Кошторисний (що передбачає проведення робіт під ваш бюджет).

Вартість послуг є прийнятною для будь-якого клієнта, а одним з вагомих переваг стане своєчасна консультація наших фахівців, в ході якої ми допоможемо вибрати всі необхідні кроки з благоустрою вашої квартири і найбільш вигідний пакет послуг. Співпраця з компанією "Прем'єр" - це гарантія вдалого вкладення капіталу, широкий вибір пропозицій по будь-якому запиту, а також можливість швидко і якісно виконати ремонт в придбаній новобудові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram