ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців не було.

За добу бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі
Фото: EPA/UPG

За минулу добу російсько-окупаційні війська чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі. З початку доби також уже зафіксовано три обстріли. Втрат серед військовослужбовців не було.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Оріхового та Луганського противник обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", недалеко від Павлополя російські найманці застосували ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, а біля Водяного зафіксований обстріл з автоматичних станкових гранатометів.

У штабі наголосили, що з початку цієї доби зафіксовано 3 випадки порушення режиму припинення вогню. Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксований вогонь із мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів по оборонних укріпленнях ООС на підступах до Широкиного. Також під прицілом із гранатометів різних систем і стрілецької зброї виявилися околиці Старогнатівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські найманці влаштували обстріл із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї українські позиції на підступах до Хутора Вільного.

"За поточну добу втрат у рядах Об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів немає. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу окупанти 16 разів відкривали вогонь на Донбасі. У результаті був поранений військовослужбовець ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram