ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Троєщині двоє чоловіків насмерть побили перехожого

Підозрюваних затримали завдяки відео з камер спостереження.

У Києві на Троєщині двоє чоловіків насмерть побили перехожого
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які на столичній Троєщині побили перехожого. Постраждалий чоловік від отриманих травм помер.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

До чергової частини столичної поліції звернулася місцева жителька, яка розповіла, що на вулиці Архітектора Ніколаєва сталася бійка між трьома чоловіками. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група районного управління і швидка допомога.

Прибувши на місце, правоохоронці виявили на асфальті чоловіка без свідомості. Його з важкою травмою голови та численними забоями госпіталізували, де він пізніше помер.

"Під час розшукових заходів ми встановили, що інші учасники бійки втекли з місця події на автомобілі. Завдяки записам відео з камер спостереження, встановлених у рамках програми "Безпечне місто", нам вдалося з'ясувати маршрут і власника транспортного засобу. Згодом ми затримали двох 22-річних чоловіків, які влаштували бійку з 35-річним перехожим", – розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу. Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав їм запобіжні заходи: одному цілодобовий, а іншому – нічний домашній арешт. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Києві побили водія за зауваження пасажирам про відсутність масок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram