ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Волинь посилила карантинні обмеження через сплеск захворюваності на коронавірус

Закривають дитячі садки, приміщення ресторанів і кафе, заборонені міжобласні перевезення.

Волинь посилила карантинні обмеження через сплеск захворюваності на коронавірус
Фото: Макс Требухов

У Волинській області у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом посилюють карантинні обмеження.

Відповідне рішення ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомили на сторінці Волинської облдержадміністрації у facebook.

З 22 червня забороняється робота ресторанів і кафе, крім літніх майданчиків і за умови відстані 1,5 метра між столиками. Також не можна працювати ТРЦ (можна тільки розміщеним у них магазинам), фітнес-центрам і установам культури.

Заборонено перевезення пасажирів регулярними і нерегулярними рейсами в міжобласному сполученні. Крім цього, закривають дошкільні навчальні заклади.

"У деяких районах, де виявили спалахи коронавірусу, будуть вживати додаткових заходів для недопущення поширення інфекції. Серед таких районів - Ратнівський і Камінь-Каширський", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що динаміка захворюваності на коронавірус у Волинській області становить 24,87% за 10% допустимих. Цей показник розраховується як порівняння епідситуації останнього тижня з попереднім.

За минулу добу на Волині підтвердили 70 нових випадків інфікування COVID-19. За 20 червня цей показник був значно меншим - 39 нових випадків.

Раніше карантинні обмеження посилили на Закарпатті. Серед іншого, заборонили роботу спа-зон, басейнів і розважальних закладів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram