ГоловнаСуспільствоОсвіта

Пробне ЗНО можна буде пройти вдома

Тестові зошити і бланки відповідей будуть опубліковані на сайті Центру оцінювання якості освіти.

Пробне ЗНО можна буде пройти вдома
Фото: testportal.gov.ua

Український центр оцінювання якості освіти запропонував пройти пробне зовнішнє оцінювання вдома. Про це йдеться на сайті Центру.

Щоб пройти тестування з української мови та літератури, необхідно 15 червня о 11:00 зайти на свою інформаційну сторінку і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей. Виконати завдання тестового зошита і до 19 червня внести відповіді в сервіс визначення результатів.

Тестування з обраного предмету можна пройти таким же чином, зайшовши на свою інформаційну сторінку 17 червня о 11:00. Відповіді також необхідно внести до 19 червня.

Результати тестування можна буде побачити на інформаційній сторінці кожного учасника.

"Під час роботи з тестовим зошитом намагайтеся дотримуватися часових рамок і не відволікатися. Сервіс визначення результатів буде працювати з 11:00 17 червня до 18:00 19 червня", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні через погіршення епідеміологічної ситуації в країні Кабмін заборонив проведення пробного ЗНО, яке було призначене на 15 червня.

Освітній омбудсмен Сергій Горбачов повідомив що, згідно з інформацією, яку він отримав з декількох не пов'язаних між собою джерел, влада має намір взагалі скасувати зовнішнє незалежне оцінювання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram