ГоловнаСуспільствоЖиття

Бойовики випустили по захисниках Луганського 50 снарядів з артилерійських систем

Унаслідок обстрілу в п'ятницю один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Бойовики випустили по захисниках Луганського 50 снарядів з артилерійських систем
Фото: facebook/Операція об'єднаних сил

У суботу, 13 червня, російські збройні формування обстріляли захисників Луганського із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по захисниках Луганського противник випустив 50 снарядів із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти двічі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї опорні пункти недалеко від населеного пункту Славне.

Відзначається, що українські захисники взяли вичерпні заходи для припинення вогню з боку збройних формувань РФ, після чого загарбники відмовилися від подальшої активності.

У п'ятницю, 12 червня, озброєні формування Росії порушили режим припинення вогню 12 разів. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Нагадаємо, 11 червня російсько-окупаційні війська 16 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. У результаті двоє військовослужбовців отримали поранення, ще один був травмований.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram