ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі курсанта університету внутрішніх справ побили за зауваження про порушення карантину

Попередньо, порушник перебував під впливом наркотиків.

У Кривому Розі курсанта університету внутрішніх справ побили за зауваження про порушення карантину
Фото: facebook.com/lutskpolice

У Кривому Розі патрульний зробив зауваження молодим людям про порушення карантинних вимог, на що один з порушників почав нецензурно висловлюватися і вдарив поліцейського.

За фактом завдання тілесних ушкоджень курсанту університету внутрішніх справ відкрито кримінальне провадження, повідомляє пресслужба Національної поліції.

"23 квітня курсант університету внутрішніх справ під час патрулювання в м. Кривий Ріг помітив групу молодих людей, які перебували без захисних масок. Він зробив їм зауваження, за що отримав тілесні ушкодження. Особу порушника встановили. Попередньо, він перебував під впливом наркотиків", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом у поліції відкрили справу за ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Нагадаємо, парламент Грузії 23 квітня ухвалив у третьому читанні поправку до Кримінального кодексу, згідно з якою за повторне порушення правил надзвичайного стану і карантину передбачається покарання у вигляді позбавлення волі терміном до шести років.

В Україні порушникам карантину загрожують штрафи від 17 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram