ГоловнаСуспільствоЖиття

У Чернівецькій області жінка піде під суд за те, що напоїла собаку алкоголем

Їй загрожує штраф.

У Чернівецькій області жінка піде під суд за те, що напоїла собаку алкоголем

Співробітники Національної поліції в Чернівецькій області помітили в соцмережах відео, на якому дівчина поїть собаку спиртним, після чого розшукали цю дівчину.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Відзначають, що правоохоронці з'ясували, що на відео зафіксовано неправомірні дії 18-річної мешканки Герцаївського району. Поліцейські опитали дівчину і взяли в неї письмове пояснення.

"Порушниця визнала свою провину і розповіла, що виконувала завдання гри, суть якої полягала в тому, щоб напоїти тварину алкоголем. Співробітники Герцаївського відділення поліції склали на неї адміністративний протокол за частиною 1 статті 89 (жорстоке поводження з тваринами) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - наголошено в повідомленні.

У поліції відзначають, що такі дії тягнуть за собою накладення штрафу від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, на початку березня поліція відкривала кримінальне провадження через жорстоке поводження з тваринами в Сумах. У мешканки міста вилучили п'ять собак, які містилися в тісному господарському приміщенні, без вигулу і належного харчування. На їхніх тілах були численні шрами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram