ГоловнаСуспільствоЖиття

Видання "Інсайдер" Олексія Тамразова припиняє роботу

Тамразов підозрюється в наданні 200 тис. доларів хабара прокурору Костянтину Кулику.

Видання "Інсайдер" Олексія Тамразова припиняє роботу
Фото: Инсайдер

Онлайн-видання "Інсайдер", що з жовтня 2014 року належало колишньому першому заступнику голови компанії "Укргазвидобування" Олексію Тамразову, з 1 квітня припиняє роботу.

Про це повідомила журналістка видання Ольга Худецька.

"Друзі, видання Insider працює сьогодні останній день. З завтрашнього дня воно зупиняє свою роботу", - написала вона в фейсбуці.

Худецька повідомила, що колектив "Інсайдера" планує продовжити спільну роботу.

"Наша мініредакція вирішила залишатися командою. У нас є думки з приводу подальшого, розуміння куди рухатися, в якому руслі, що і як робити. Ми приєднуємося до команди "Лабораторії законодавчих ініціатив / Agency for Legislative Initiatives", оскільки маємо одну і зрозумілу мету - Україна, де панує справедливість", - пояснила журналістка.

Нагадаємо, Олексій Тамразов підозрюється в наданні прокурору Костянтину Кулику хабара в розмірі 200 тис. доларів.

Тамразова затримали в Києві 9 серпня 2018 року.10 серпня Печерський районний суд Києва заарештував його на два місяці з можливістю застави в 3 млн гривень. 13 серпня він уже вийшов із СІЗО.

Пізніше прокуратура повідомила про другу підозру щодо бізнесмена - за сприяння злочинної діяльності експрезидента Януковича. У грудні Солом'янський суд скасував щодо Тамразова всі зобов'язання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram