ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області в результаті обстрілу окупантів поранено двох військових (оновлено)

Їх госпіталізували і вони отримали необхідну медичну допомогу.

У Луганській області в результаті обстрілу окупантів поранено двох військових (оновлено)
Фото: Олена Максименко

У Луганській області в результаті обстрілу з боку озброєних формувань Росії були поранені двоє військових ЗСУ. Про це повідомили в штабі ООС.

Потерпілих воїнів на евакуаційній техніці доставили в військово-медичний заклад і надали їм необхідну допомогу.

"Такі дії російських окупантів безкарними не залишилися - вогнем у відповідь військові зі складу Об'єднаних сил придушили ворожу активність. На свої агресивні дії противник і далі буде отримувати адекватну і рішучу відповідь з боку українських захисників", - йдеться в повідомленні.

Загальна кількість обстрілів з початку доби 31 березня уточнюється.

Оновлення. У пресслужбі Міноборони України повідомили, що обстріли, зокрема, були зафіксовані на околицях Красногорівки і н.п. Піски - ворог випустив 30 мін з мінометів калібру 120 мм.

Неподалік Авдіївки стріляли з автоматичного станкового гранатомета і стрілецької зброї. Поруч з Кам'янкою окупанти відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета. Неподалік Опитного позиції ООС обстріляли з великокаліберного кулемета, поруч зі Старогнатівкою застосували стрілецьку зброю.

Крім цього, ворожі війська з мінометів калібру 120 мм і протитанкового ракетного комплексу обстріляли ЗСУ біля Новотошківського.

"31 березня внаслідок ворожих обстрілів двоє військових отримали поранення, ще один - мінно-вибухову травму", - заявили в Міноборони.

За даними розвідки, втрати окупантів за 30 березня становлять 4 осіб.

Нагадаємо, 31 березня в районі населеного пункту Катеринівка в Луганській області під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець отримав поранення, підірвавшись на протипіхотній міні.

30 березня від кулі снайпера загинув молодший сержант Володимир Мовчанюк з 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram