ГоловнаСуспільствоВійна

Окупанти 11 разів відкривали вогонь на Донбасі, поранено одного військовослужбовця

Противник застосовував міномети і БМП.

Окупанти 11 разів відкривали вогонь на Донбасі, поранено одного військовослужбовця
Фото: Олена Максименко

Від початку діб 19 березня російські окупаційні війська 11 разів відкривали вогонь на Донбасі, в тому числі із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм. Про це повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Двічі противник стріляв поруч з Лебединським - з мінометів 82 мм випущено 16 мін, також застосовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Поруч з Павлополем стріляли з озброєння БМП-1, станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Чотири рази відкривали вогонь неподалік Кримського - випущена 41 міна з мінометів калібру 120 мм, також стріляли з БМП-1, кулеметів і стрілецької зброї.

У районі Новолуганського обстріл здійснювався з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Поруч з Новотошківським противник випустив 10 мін з мінометів калібру 120 мм.

"Унаслідок ворожих обстрілів один військовий Об'єднаних сил отримав поранення. Його евакуювали в військово-медичний заклад, де оперативно надали належну медичну допомогу", - повідомили в Міноборони.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 15 разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі. Троє військових отримали бойові травми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram