ГоловнаСуспільствоЖиття

У Київській області призупинено приміське сполучення

Керівники районних держадміністрацій підготували звернення про забезпечення транспорту для медпрацівників.

У Київській області призупинено приміське сполучення
Фото: NewsOne

У період карантину з Києвом призупинено приміське сполучення до 3 квітня. Про це під час брифінгу повідомив т.в.о. голови Київської ОДА Василь Володін під час брифінгу, передає "Укрінформ".

"Міжміське транспортне сполучення, як ми знаємо, на період карантину призупинено, принаймні до 3 квітня 2020 року", - сказав Володін.

Директор департаменту охорони здоров'я КОДА Максим Іонов зазначив, що приватні перевізники повинні проводити дезінфекцію транспортних засобів.

"Також зараз в період карантину приміське сполучення повністю призупинено, крім випадків, пов'язаних з перевезенням співробітників до робочих місць. З огляду на цю ситуацію, ми підготували звернення до керівників районних державних адміністрацій про забезпечення відповідним транспортом медичних працівників", - сказав він.

Нагадаємо, в Україні до 3 квітня введено карантин із метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19.

Сьогодні, 19 березня в Житомирі зареєстрували перший випадок коронавірусної хвороби COVID-19. Це вже другий новий випадок COVID-19 в Україні, про який стало відомо в четвер. Раніше повідомлялося, що хворобу виявили у дружини депутата Верховної Ради Сергія Шахова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram