ГоловнаСуспільствоЖиття

Великі мережі супермаркетів вводять обмеження на кількість людей у магазинах

У деяких накреслили спеціальні лінії, які розмежовують покупців у чергах.

Кілька великих мереж супермаркетів ввели додаткові заходи безпеки для покупців на час карантину через коронавірус. У магазинах Novus зробили спеціальну розмітку, яка розмежовує відвідувачів одного від іншого, повідомив кореспондент LB.ua.

Крім того, в магазини, зокрема в супермаркет у Печерському районі, пускають по черзі - покупці, які приходять, повинні очікувати біля входу.

"Для замовлення у відділі або обслуговування на касі просимо підходити по одному. Чекайте за жовтою лінією, поки працівник не закінчить обслуговування попереднього покупця. Чекаючи, дотримуйтесь безпечної дистанції - як мінімум метр одне від одного", - йдеться на сайті торговельної мережі.

У мережі супермаркетів АТБ з 19 березня в торговому залі одночасно можуть перебувати не більш ніж 15 осіб, пише ICTV. Крім того, ввели обмеження на продаж товарів: пиво, воду і напої відпускають до 12 шт. в одні руки, а весь інший товар, крім овочів і фруктів - до 5 штук.

Фото: fakty.com.ua

Магазини продажу побутової техніки "Ельдорадо" розпочали продаж не більш ніж трьох одиниць товарів в одні руки, пишуть "Українські новини". Також покупців закликали не приходити групами понад 10 осіб.

Нагадаємо, "Епіцентр" вирішив не припиняти роботу, незважаючи на карантин. У компанії запевнили, що регулюють кількість відвідувачів відповідно до встановлених обмежень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram