ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Шмигаль закликав українців відмовитися від поїздок між містами

"Держава готова до боротьби з COVID-19, але багато що залежить від кожного з нас".

Шмигаль закликав українців відмовитися від поїздок між містами
Денис Шмыгаль
Фото: Youtube / Кабмін

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав українців утриматися від подорожей між містами України. Він запевнив, що український уряд у питаннях запобігання спалаху коронавірусу буде діяти швидко і рішуче.

За його словами, для координації діяльності в Україні створено оперативний штаб. Він обробляє поточні дані про коронавірус і надає аналітичні висновки, які будуть основою для прийняття рішень на рівні країни.

"Держава готова до боротьби з COVID-19, але багато що залежить від кожного з нас. Дотримання правил особистої гігієни, своєчасна самоізоляція, своєчасне звернення до сімейних лікарів, своєчасна турбота про своїх рідних і близьких - це все методи боротьби з коронавірусом", - підкреслив прем'єр-міністр у відеозверненні, опублікованому ввечері в суботу.

Шмигаль також нагадав, що керівники підприємств повинні, за можливістю, перевести своїх працівників на дистанційну роботу, а також посилити контроль за тим, як працівники дотримуються правил особистої гігієни і рекомендацій з протидії поширенню коронавірусу і гострих респіраторних захворювань.

За словами прем'єра, для координації діяльності в Україні створено оперативний штаб. Він обробляє поточні дані про коронавірус і надає аналітичні висновки, які будуть основою для прийняття рішень на рівні країни.

Нагадаємо, раніше МОЗ закликало українців уникати місць масового скупчення людей і, за можливістю, не виходити з дому через введення карантину через спалах коронавірусу COVID-19.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram