ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

У гуртожитку медакадемії в Києві провели дезінфекцію через підозру на коронавірус

Студент контактував з родичами померлої від COVID-19 мешканки Радомишля.

Фото: https://www.facebook.com/MykolaChechotkin

У гуртожитку медакадемії в Києві провели дезінфекцію через підозру на коронавірус у одного зі студентів, який контактував з родичами померлої від COVID-19 мешканки Радомишля. Однак його тест показав негативний результат. Про це повідомив глава ДержНС Микола Чечоткін у facebook.

"Для недопущення поширення інфекційних захворювань співробітники відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спецпризначення ДержНС у Києві провели дезінфекційні заходи в гуртожитку медичної академії на вул. Дашавська", - йдеться в повідомленні.

У гуртожитку проживає студент 2001 року народження, який у період з 5 по 10 березня контактував з родичами померлої від коронавірусу жительки Радомишля.

13 березня його доставили в Олександрівську лікарню Києва з підозрою на захворювання на коронавірус. Експрес-тест показав негативний результат.

Пацієнт перебуватиме в інфекційному відділенні лікарні до отримання других результатів аналізів.

Фото: https://www.facebook.com/MykolaChechotkin

Нагадаємо, в Україні на цю мить залишається два підтверджених випадки зараження коронавірусом. 3 березня у Чернівецькій області зафіксували перший випадок хвороби COVID-19. 12 березня підтвердився другий випадок. У обох пацієнтів простежується зв'язок з Італією, де розташований головний європейський осередок хвороби. Перший пацієнт їздив у цю країну, а у другого хворого туди їздила дружина.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram