ГоловнаСуспільствоПодії

Прикордонники зі стріляниною затримали браконьєра в Київській області

Чоловік вів себе агресивно і погрожував фізичною розправою.

Прикордонники зі стріляниною затримали браконьєра в Київській області
Фото: https://dpsu.gov.ua/

У Київській області прикордонники відділу "Іванків" під час патрулювання зі стріляниною затримали браконьєра. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Інцидент стався на березі річки Тетерів в районі села Лапутьки.

"Прикордонники виявили автомобіль марки "ЗАЗ" з гумовим човном. Неподалік автомобіля був чоловік, який неодноразово потрапляв в поле зору прикордонників, як особа, яка займається незаконним виловом риби", - йдеться в повідомленні.

Чоловік відмовився надати документи, почав себе агресивно вести і, погрожуючи фізичною розправою, вдався до втечі. Для затримання правопорушника прикордонники були змушені застосувати зброю.

"Прикордонний наряд був змушений здійснити два попереджувальні постріли вгору з пристрою для відстрілу патронів, споряджених гумовою кулею. Під час подальшого переслідування особа була затримана. Ним виявився 41-річний місцевий житель", - розповіли в Держприкордонслужбі.

На правопорушника склали адмінпротокол за ст. 185-10 КУпАП (злісна непокора). Також прикордонники направили в поліцію повідомлення про злочин за ст. 342 (опір правоохоронцям) і ст. 345 (погроза насильства стосовно правоохоронців) КК України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram