ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі під час пожежі у п'ятиповерховому будинку загинули троє людей

Займання сталося рано вранці.

В Одесі під час пожежі у п'ятиповерховому будинку загинули троє людей
Фото: ukrinform.ua

У Суворовському районі Одеси 3 лютого сталася пожежа у багатоповерховому будинку, внаслідок якої загинули троє людей. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Займання почалося близько 4:23 у квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового будинку.

"О 4:52 підрозділи ДСНС ліквідували пожежу на площі 15 м кв", - додали рятувальники.

Причини пожежі з'ясовуються. На місці працювала оперативна група ГУ ДСНС в Одеській області.

Нагадаємо, 4 грудня на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу коледжу в Одесі виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. Повідомляли, що вона огла виникнути через проблеми з проводкою, яку не міняли з 1966 року. Внаслідок пожежі 16 людей загинули і 31 людина постраждала.

9 грудня директору коледжу Любові Кочерзі пред'явили підозру у службовій недбалості. У коледжі була порушена пожежна безпека. Студенти установи також розповідали, що під час пожежі ніяких попереджувальних сигналів не було, усі евакуювалися самостійно. Цю інформацію також підтвердив глава ДСНС Микола Чечоткін.

13 грудня відкрили ще одне кримінальне провадження - за фактом недбалості працівників ДСНС, які мали перевіряти дотримання правил пожежної безпеки у будівлі коледжу. Окрім того, у будівлі одеського ДСНС ДБР провело обшуки. Слідчі вилучили матеріали перевірок з 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram