ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі населений пункт залишився без електрики через ДТП за участю БМП бойовиків

За даними штабу ООС, окупанти спробують перекласти провину на українських військових.

На Донбасі населений пункт залишився без електрики через ДТП за участю БМП бойовиків
Фото: Агентство Крымские Новости

У результаті ДТП за участю БМП бойовиків на тимчасово окупованій частині Луганської області без електропостачання залишився населений пункт Хороше. Про це повідомили в штабі ООС.

Інцидент стався 31 січня.

"В результаті наїзду БМП зі складу 4-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу окупаційних військ РФ у Луганській області на опору електропередач на вул. Шкільна в тимчасово окупованому населеному пункті Хороше (Луганська обл.) було пошкоджено лінії електроживлення і повністю знеструмлено населений пункт", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що представники місцевої окупаційної адміністрації, намагаючись приховати факт причетності бойовиків до інциденту, "підготували низку повідомлень на своїх інформаційних ресурсах, які мають на меті звинуватити українських військових в обстрілі мирного населення і руйнуванні цивільної інфраструктури".

"Це вкотре підкреслює ницість російсько-окупаційної влади у намаганнях дискредитувати Україну перед світовою спільнотою. Об'єднані сили ніколи не вели і не будуть вести вогонь по житловому сектору, наражаючи на небезпеку мирне населення, яке там проживає", - наголосили в штабі ООС.

Нагадаємо, у п'ятницю бойовики обстріляли з важкої артилерії позиції українських військових біля Широкиного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram